GÖTEBORGS KORTA DELIKATESSRUNDA
På vår korta gourmet tur besöker vi två stopp istället för tre. Detta upplägg är perfekt som en lång förrätt om ni har middag planerad någonstans inne i Göteborg. Vi möts i Göteborg vid Klippans småbåtshamn där ni kliver ombord på vår Pråm och inleder med en fördrink under tiden vi har en genomgång innan det bär av utåt öppet vatten. Vi passerar Älvsborgs fästning, Hjuvik och Öckerö innan vi så småningom skymtar Öckerö och vårt första stopp på Hönö och restaurang Tullhuset. Här kommer ni få öppna ostron och avnjuta tillsammans med ett glas bubbel. Väl i båten igen rör vi oss norröver förbi Öckerö tills vi hamnar på Fjärholmen där vi besöker deras laxodling och får smaka på lax tillagad på olika vis. När detta är uppätet är dags att gå ned i båten igen och åka in till Göteborgs hamn.
FÖRSLAG PÅ UPPLÄGG
15.00 Samling på Pråmen vid Klippans småbåtshamn.
16.00 Ankomst Hönö, Ostron och Champagne
16.30 Avfärd
16.45 Ankomst Fjärholmen, laxodlingen
17.30 Avfärd
18.00 Ankomst Klippan
INFORMATION
Tidsåtgång:
2.5-3h
Antal deltagare:
8-48 personer
Vad ingår:
Mat o dryck på stoppen enligt text, RIB båt , skeppare, bränsle, säkerhetsutrustning
Vad tillkommer:
Dryckesnotor, samt ev väntetid och extra beställningar
Upphämtningsplatser:
Klippans småbåtshamn
Krogar:
Tullhuset Hönö och Fjärholmens laxodling
Pris ex.moms:
1.495 kr / p beräknat på 12 deltagare