Gourmetrundan

En svårslagen kulinarisk upplevelse...

Upplev det bästa som kusten har att erbjuda, tag chansen att få en oförglömlig smakupplevelse i fantastiska miljöer. Följ med på ett spännande äventyr med RIB båtar som tar er till 4 utav västkustens bästa krogar där ni får avnjuta ett smakprov av varje restaurangs specialitet.

Startskottet går kl 1600 från er upphämtningsplats, vi sätter kurs mot vårt första stopp, Åstols Rökeri där Pia o Leif tar emot er och berättar sköna skrönor om hur livet va förr på ön, samtidigt som ni serveras rökta räkor, rökt lax, rökt makrill med aioli och hembaktbröd, vin eller öl att dricka.

Salt o Sill på Klädesholmen, här kan ni beskåda dels Sveriges första flytande hotell samt Europas snabbaste bastubåt. Här serveras ”Snapas”, 3 sorters sill med tillhörande snaps, sillen och snapsen skall kombineras i rätt ordning för att uppnå den ultimata smakupplevelsen, Sanna med personal ser till att ni får instruktioner hur det hela går till…

Har tur med väder och vind så stannar vi till utanför ”Svarten” strax söder om Måseskär, här ligger en säl koloni där de nyfikna sälarna förhoppningsvis ger oss ett litet skådespel.

Tredje stoppet är inget mindre än Petersons Krog på Käringön, Lars även kallad Lalla med personal tar emot oss med öppna famnar och serverar Ostron och Champagne, låt det väl smaka…

Sista stoppet blir på Mollösunds Wärdshus tar Lasse Nilsson emot er, kanske med gitarr och sång, vem vet.. Dags för huvudrätt följt av dessert, kaffe, avec. Middagen avnjuts med avkopplande bakgrundsmusik som kan förvandlas till dansmusik om det känns rätt för sällskapet, vem vet kvällen är ung…

Mätta och belåtna är det dags för hemfärd, detta sker i en exklusiv limousinebuss utrustad med skinnfåtöljer, skinnsoffa, dansgolv och bar, bussen kan ta er till er upphämtningsplats eller till annan önskad slutdestination, varför inte fortsätta aftonen på Stenungsbaden eller i Göteborg?

Information

Tidsåtgång:
7-7.5 timmar. Start kl 16.00
Antal deltagare:
8-48 personer (begär offert om ni är fler än 48 pers)
Vad ingår:
Mat och dryck på Åstol, Salt o Sill samt Petersons Krog, Huvudrätt och dessert på Mollösunds Wärdshus, 2x RIB båt för max 12 pers, skeppare, bränsle, säkerhetsutr, Limobuss.
Vad tillkommer:
Dryck på Mollösunds Wärdshus, Dryck i Limousinebuss samt ev extra dryck på stoppen.
Upphämtningsplatser:
Marstrand, Stenungsund, Åstol, Rönnäng, Skärhamn, Klädesholmen, med omnejd.
Pris ex.moms:
2.195 kr / person beräknat på 24 deltagare
Tillval:
Övernattning, frukost, lunch, konferenslokal.
Boka här