Skeppare RibTours

Svante Nystrand

Skeppare

20 år, är den yngsta skepparen ombord på RibTours skutan, men inte den minst erfarna… Han började redan som 15 åring att praktisera på RibTours och visade redan då framfötterna. Svante uppväxt i Stora Höga har en gedigen seglingsbakgrund och älskar havet i alla dess former. Han har pluggar på Öckerö Gymnasium och har korsat Atlanten med T/S Gunilla. Passa på att fråga honom om det äventyret…

Marcus Söderborg

Skeppare / Bokning

36 år, ursprungligen från Borås, även kallad ”Sneseglarn från Viskan” jobbat med RIB Charter sen 2005 och har över 75000 sjömil i gummibåt bakom sig, en av kustens mer rutinerade skeppare. Har spenderat somrarna på Orust sen barnsben och alltid varit i kontakt med havet och båtliv.

Kevin Persson

Skeppare / Driftansvarig

Kevin, 19 år,  mönstrade på RibTours 2014, fast egentligen redan sen han varit grabb så har han konstant varit ute på havet o kört runt med sin egna båt och lärt sig varenda lite kobbe mellan Göteborg och Smögen, så han var i princip fullärd redan från start.

Johan Matsson

Skeppare

26 år, från Orust, som jobbar i vanliga fall med att skeppa färjan Hättan till Gullholmen och hoppar in under sin lediga tid som RIB skeppare, Johan uppvuxen på Orust har gedigen erfarenhet av havet och kan vattnen runt Orust på alla fem, har gör sin andra säsong i år som RIB skeppare.

Per Olsson

Skeppare

26 år, från Orust, jobbar på eventbolaget Ocean Group och hoppar in o kör RIB emellanåt, Per har varit med i RIB branschen sen 2008 och har stor erfarenhet av att ta hand om gäster och att ratta båt, uppvuxen i Nösund ett stenkast från Mollösund.

Lars Persson

Skeppare

45 år, född och uppvuxen i Mollösund, bor numera i Landvetter och jobbar som kameraman, har hus i Mollösund där han tillbringar stor delar av året med sin familj. Lars hoppar in emellanåt när han har tid över och njuter nog mer än någon annan av att vara på havet. Varit med sen 2010.

Henrik Ängermark

Skeppare

29 år, från Göteborg, sommarhus på Tjörn och har varit med i RIB branschen sen 2009, är i grund o botten seglare men sen en lång tid tillbaka även bemästrat motordrivna båtar. Henrik är alltid en glad prick att ha med i båten.